Bayern München 3-0 voiton Nürnbergissä

Bundesliigan 14. kierroksella Baye München voitti Nübergissä 3-0 Nübergissä ja voitti kaksi peräkkäistä voittoa liigassa. Toinen kerta Lewandowski käytti jalkapallo pelipaidat faneja ylistämään.

Alkuvuoden alkupuolella Nüberg otti johtoaan potkaistakseen pallon. Kilpailussa kesti 9 minuuttia, Kimmich otti nurkkaan ja Lewandowski maalasi maalin maaliin, 1-0! 27. minuutti Goretzka auttoi Bredlowia epäonnistumaan laukausta. Lewandowski teki maalin ja teki 2-0! Ensimmäisellä puoliskolla ei ollut pysähdyksiä, Lewandowskiin toinen pisteet, Baye München 2-0 väliaikaisesti. Lewandowski jatkaa FC Baye München pelipaita tukemaan kaikkia liigoja tällä kaudella. Toisen puoliskon alussa Baye München otti johdon potkaistakseen pallon pois kentältä. Toisella puoliskolla olin helppo taistella. 56. minuutilla Ribéry teki laukauksen ja teki ensimmäisen maalinsa tällä kaudella, 3-0! Molemmat osapuolet eivät tehneet mitään saavutuksia, ja lopulta Baye München 3-0 sinetöi voiton.

Sitten tuomari ei tehnyt pysähtymistä ja räjäytti pelin loppua, lopulta Baye München voitti Nurembergin 3-0 kotona.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 274 تاريخ : چهارشنبه 21 آذر 1397 ساعت: 12:35