Mourinhon suhde Woodwardin kanssa heikkeni | بلاگ

Mourinhon suhde Woodwardin kanssa heikkeni

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

Manchester United ja Mourinho olivat kriisissä kauden alussa, ja Manchester United ja Mourinho raportoivat myös negatiivisista uutisista. Tänä vuonna on kolmas vuosi, jolloin Mourinho ohjasi Manchester Unitedia. Huonoja allekirjoituksia tänä kesänä Mourinhon ja Manchester Unitedin jättiläisten välinen suhde laski jäädyttämispisteeseen.Monet fanit jalkapallo pelipaidat sanoi, että se oli hyvin surullinen.

Tämän vuoden tammikuussa Woodward allekirjoitti sopimuksen, joka antoi Mourinholle suurta luottamusta. Woodward kuitenkin haluaa tuhlata Maguirea Leicester Cityssä ja Alderweireldissä Tottenham Hotspurissa. Mourinho on toistuvasti korostanut, että joukkueen takapäätä on vahvistettava, ja viime kädessä Woodwardilla ei ole mitään tekemistä, ja ristiriita kahden osapuolen välillä näkyy. Vastauksena Brighton menetykseen, Manchester Unitedin tilanne on yhä vaikeampaa tai motivoiva, Mourinho sanoi, että hänen tilanteensa on vaikeampaa menettämisen jälkeen. Niille, jotka todella pitävät työstään, on vielä vaikeampaa. Mutta sinun on myös otettava huomioon seuraavan pelin sisältö. Mourinho, mielestäni fanit jatkavat ostaa Manchester United pelipaita tukemaan hänen tiimiään.

Koska Manchester Unitedin jättiläinen ei antanut tukea Mourinhon joukkueelle, ja suljettu kesäikkuna ei voinut täydentää puolustajan roolia. Niiden välistä ristiriitaa ei vahvisteta eikä sitä voida tunnistaa.

...
نویسنده : amanda بازدید : 10 تاريخ : دوشنبه 5 شهريور 1397 ساعت: 9:58