Liverpool murtuu World Cupin finaaliin

Liverpool kohtasi C.F. Monterrey vuoden 2019 maailmancup-välierissä. Liverpool voitti C.F. Monterrey 2-1. Liverpool eteni finaaliin ja kilpailee mestaruudesta Flamengo RJ: n kanssa. Fanit voivat ostaa mekko kauttamme jalkapallo pelipaidat seuraamaan maailmancupin finaalia.

Osapuolet käynnistivät alussa voimakkaan hyökkäyksen, ja pian Liverpool aloitti kentällä 11 minuutissa. 1-0 johtaa väliaikaisesti. Kuitenkin C.F. Monterrey tasoitti 14. minuutilla. Molemmat osapuolet pysyivät 1-1 ensimmäisellä puoliskolla. Toisella puoliskolla oli helppo vaihtaa sivuja ja kumpaakin puolta ei onnistunut. Syöttäminen seisokin aikana, Firmino, yllään Liverpool pelipaita, laukaus maaliin lähietäisyydeltä, 2-1. Liverpool saavutti lopulta lopullisen voiton pysähtymisajan kautta.

Liverpool osallistuu maailmancupiin toista kertaa. Voittaako Liverpool viimeisen kerran São Paulolle vuoden 2005 finaalissa, voittaako maailmancupin? Odotamme ja näemme.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 205 تاريخ : جمعه 29 آذر 1398 ساعت: 10:17