Juventus päättyy putken

Juventus on ollut Serie A -mestarin monopolistina näinä vuodenaikoina. Siksi niin monet fanit ovat seuranneet häntä Juventus jalkapallo pelipaidat. Juventuksella ei menestynyt niin hyvin tällä kaudella, ja se sijoittui toiseksi Serie A-rankingissa. Juventus on nyt saavuttanut 14. kierroksen. Juventus pelaa kotona Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL: ta.

Pelin ensimmäisellä puoliskolla, pelin 20. minuutilla, Juventus mursi umpikujan ja Juventus johti 1-0. 22. minuutilla Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL tasoitti ottelun 1-1 Juventus-tasolle. Toisella puoliskolla oli helppo vaihtaa puolia. 47. minuutilla Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL käänsi pisteet ja Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL 2-1 Juventus. Neljän pelin läpi käynyt Ronaldo on sitonut maalin 67. minuutilla. Juventus sai rangaistuspotkun, ja Ronaldo pukeutui Juventus pelipaita. Pallo meni suoraan vasempaan alakulmaan, Juventus 2-2 Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL. Pelin ennätys on ohi.

Pelin lopussa Juventus pelasi kotona 2-2-tasapeliä Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL: n kanssa, ja kuusi peräkkäistä voittoa päättyivät.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 225 تاريخ : سه شنبه 12 آذر 1398 ساعت: 11:31