Juventus 2-1 FC -veturi Moskova peruuttaa voiton

Juventuksella on ollut lyömätön ennätys tällä kaudella, Mestarien liigan ryhmä D on ollut kolmannella kierroksella, Juventus Moskovan FC-veturia vastaan. Lopulta Dybala teki maalin kahdesti 2 minuutissa ja peruutti Juventus 2-1: n. Tuhannet fanit jalkapallo pelipaidat hurrasivat paikalle. Ja Ronaldo, joka on Juventuksen keskushahmo, on huonossa tilassa skandaalin takia.

Pelin alussa molempien puolustuspuolustus on edelleen erittäin vahvaa. Lopulta umpikuja oli katkennut, Sco-veturi 1 - 0 Juventus otti johdon johtoon. Ensimmäisellä puoliskolla, kaksi joukkuetta ei tehnyt läpimurtoa, FC-veturi Moskova 1-0 johtaa väliaikaisesti Juventus. Toinen puoliaika, Juventus 77. minuutti! Dybala tasoitti joukkueen maalin! Vain kahdessa minuutissa, sai kaksi kertaa Dybalan peruuttamispisteen. 2-1 johtaa johtoa. Juventus pelipaita-fanit hurrasivat heitä. Muutaman minuutin aikana molemmat osapuolet eivät tehneet päätöstä, ja tilanne oli lukittu 2-1.

Juventus voitti lopulta 2-1 ja Juventus peruutti finaalin saadakseen lopullisen voiton.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 248 تاريخ : چهارشنبه 1 آبان 1398 ساعت: 9:40