Juventus voitti 2-1S.S. Lazio

Serie A: n 21. kierrosta kohdennettiin Rooman olympiastadionilla, ja Juventus pelasi Lazioa vastaan. Ronaldo potkaisi pallon ja auttoi Juventus 2: 1: n käänteisessä S.S. Laziossa, aloitti kolmen pelin voittoputken. Ronaldo kanssa nro 7 jalkapallo pelipaidat todistaa arvonsa hänen omalla toiminnallaan.

Ensimmäisen puoliskon kymmenennessä minuutissa kahden osapuolen välillä ei ollut kovaa työtä, mutta mitään ei tehty. Puolen lopussa kaksi puolta sidottiin tilapäisesti 0: 0. Toisella puoliskolla Jibian taisteli jälleen. 59. minuutilla Emre Can johti palloa ja laittoi vahingossa pallon omaan verkkoonsa. S.S. Lazio johtaa Juventusta 1-0. 74-luvulla Cancelosta, joka tuli ulos penkistä, voitti helposti maalin edessä ja asui Juventus 1: 1: een sitomaan pisteet. 87. minuutissa Cancelan tuomasi S.S. Lazion pelaaja rangaistusalueella. Tuomari sai rangaistuspotkun ja Ronaldo otti laukauksen. Juventus 2-1 eteenpäin tuleva pisteet. Tuhansilla uskollisilla faneilla on omat Juventus pelipaita.

Lopulta Juventus 2-1 kääntyi Lazion puoleen, liigan jatkuessa lyömättömäksi.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 261 تاريخ : دوشنبه 8 بهمن 1397 ساعت: 14:34