Juventus tasoitti vieraissa Villarrealilla

Mestarien liiga on edennyt 1/8-finaalin ensimmäiseen osaan, ja jokainen peli on heille ratkaiseva, mikä vaikuttaa siihen, kuinka pitkälle he pääsevät Mestarien liigassa. Siksi, oli kyseessä Juventus tai Villarreal, he käyttävät koko voimansa kilpaillakseen kentällä. Jokainen Jalkapallo pelipaidat pelaaja työskentelee lujasti vastuunsa eteen. Ottelu päättyi lopulta tasalukemiin 1-1.

Vaikka Juventus haastoi vieraissa, vahvana Serie A:n joukkueena se päätti ottaa johtoaseman niin tärkeässä pelissä kuin Mestarien liigassa. Vain 32 sekuntia avauksesta Juventuksen pelaajat menivät johtoon, Danilo avusti Vlahovićia ja onnistui täydellisesti alun tiellä! Tämä on myös Vlahovićin ensimmäinen Mestarien liigan peli hänen urallaan, ja on erittäin kadehdittavaa pukeutua Juventus pelipaita ja tehdä läpimurto Mestarien liigassa ensimmäistä kertaa. Toinen puoliaika vaihtoi puolta ja taisteli jälleen. 66. minuutilla Villarreal tasoitti tilanteen 1-1. Seuraavalla kerralla ei edistytty, ja tilanne molempien osapuolten välillä lukittui lukemiin 1-1.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 148 تاريخ : چهارشنبه 4 اسفند 1400 ساعت: 13:11