Juventus 1-2 menetti Manchester Unitedin

Neljäs kierros Mestarien liigan tulee keskittyä sodan, Serie A jättiläiset Juventus pelaa Premier League Manchester United kotona. Pelin lopussa Manchester United voitti Juventuksen 2-1 voitolla. Tuhannet fanit käyttivät jalkapallo pelipaidat katsomaan peliä.

Juventus on pelannut Manchester Unitedia 13 kertaa historiassa, Juventus 6 voittaa, 2 tasapeliä ja 5 tappiota, 16 maalia ja menetti 15 maalia. Ensimmäisellä puoliskolla molemmilla puolilla oli vaikea repi, mutta kummankaan osapuolen edistystä ei tapahtunut. Pelin toisella puoliskolla molemmat osapuolet taistelevat jälleen. Vuonna 65. minuutti, backcourt on Bonucci siirrettiin rangaistusalueellaan, yllään Juventus pelipaita Ronaldo volley maailman aalto murtaa vanhan päätavoite, Juventus1-0Manchester United. 85. minuutilla Mata otti vapaapotkun rangaistusalueen edessä ja sai pallon suoraan vapaapotkusta. Manchester United tasoitti 1-1 Juventus. 90. minuutilla, kun Ashley Young potkaisi vapaapotkun, Fellaini laukaisi rangaistusalueen keskelle, sitten Pogba seurasi otsikkoa ja osui Bonucciin päähän, pallo verkkoon, Manchester United 2-1Juventus. Tiivistä voitto.

Pelin lopussa Manchester United sijoitti kolme pistettä 2-1-ottelussa Juventus Tus vastaan.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 290 تاريخ : شنبه 7 شهريور 1394 ساعت: 17:41