Chelsea3 kuin 1 Lectra Crystal Palace

Vuoden 2018/19 kaudella V.1: n liigan taistelun 11. kierros keskittyi Stamford Bridge -stadionille, Chelsean 3-1 voiton Crystal Palaceilla. Morata teki kaksi maalia ja oli syvästi rakasti monet fanit jalkapallo pelipaidat. Chelsea on tällä hetkellä parhaillaan toisella sijalla Valioliigan maalivahdissa maalin erolla.

Pelin 32. minuutilla Chelsea rikkoi umpikujaan, ja Morata pysäytti pallon ja kääntyi ympäriinsä ja hyppäsi verkkoon. Chelsea otti johdon, 1-0. Pelin ensimmäisen puoliskon lopussa molemmat osapuolet eivät tehneet muutoksia keskeytyksen aikana. Molemmat osapuolet tulivat pelin toiselle puoliskolle. Crystal Palace tasoitti 53. minuutilla, Townsend ampui matalaan kulmaan verkkoon 1-1. 65 minuutin kuluttua Hazard avusti Morataa saaden kaksi pistettä, 2-1. Moratan päällinen Chelsea pelipaita teki maalin toisen maalin. 70. minuutilla Alonso auttoi Pedroa 10 metriä työntääkseen verkkoon, 3-1. Tiivistä voitto.

Lopulta Chelsea piti 3: 1-pisteet loppuun asti. 11 kierroksen jälkeen Chelsea 8 voitti ja 3 tasapeli pysyi edelleen lyömätöninä liigassa.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 297 تاريخ : چهارشنبه 16 آبان 1397 ساعت: 11:51