Manchester United2-1 Lectra Everton

Kymmenennessä kierroksella Valioliigan, Manchester United vs. Everton. Kauden laskussa Manchester United voitti Evertonin kotipelissä. Fanit yllään punainen jalkapallo pelipaidat paikalle ilmaisivat jännitystä.

Ennen pelin alkua molemmat pelaajat tekivät hiljaisen seremonian niille, jotka kuolivat Leicester Cityn helikopterin kaatumisessa. Pelin ensimmäinen puoli alkoi virallisesti, Manchester United otti johdon potkaisevansa. Pelin 25 minuutissa Martial tuomittiin rangaistusalueelle, ja erotuomari päätyi rangaistukseen. Pogba siirtyi johtoon ja johdon eteen! Ensimmäisen puoliskon lopussa Manchester United 1-0 Everton oli tilapäisesti eteenpäin. Toinen puoli alkoi taistella uudelleen, 48 minuuttia, yllään Manchester United pelipaita Martial rikkoi, Manchester United laajentaa pisteet etu! Manchester United2-0Everton. 76 minuuttia, Smalling lapio Richarlison rajoitusalueella, tuomari ansaitsi rangaistuspotkun! Sigurdsson otti rangaistuksen ja Everton veti takaisin kaupunkiin! Manchester United2-1Everton. Tämän jälkeen molemmat osapuolet eivät tehneet mitään saavutuksia, ja pisteet lukittiin 2-1.

Tuomari puhalsi pudotuksen lopussa pelin, Manchester United 2-1Everton.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 312 تاريخ : شنبه 12 آبان 1397 ساعت: 9:04