Genius Superstar Mbappé kääntää tilanteen

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

Ranskan kansallisessa derbyssä, kun Mbappé pelasi päinvastaiseksi, Paris Saint-Germain voitti Olympique Marseillen 2-0. Mbappé jälleen kerran lisäsi loistoa joukkueensa ennätykseen. Ja faneille jotka seuraavat Mbappé myös ostavat enemmän ja enemmän omia jalkapallo pelipaidat.

Peli ei ollut yhtä helppoa kuin pisteet, ja ensimmäisellä puoliajalla Olympique Marseille antoi Paris Saint-Germainille tarpeeksi vaivaa. Kierroksen hetki oli Mbappén näytelmä, se oli Ranskan Golden Boyin erinomainen suorituskyky, joka auttoi joukkuetta lopulta voittamaan. Mbappé yllään nro 7 Paris Saint-Germain pelipaita, sanoi, että tämä voitto on meille erittäin tärkeä. Erinomainen joukkue tarvitsee joskus joukkueen pelaamista, he tekevät pelistä erilainen ratkaisevassa hetkessä, ja luulen, että voin vastata ja kantaa taakkaa. Olen tehnyt tämän tehtävän tänään.

Aiemmin tällä kaudella Mbappé sanoi mediakokouksessa, että "Neymar on joukkueen pomo", mutta Mbappén hallitseva julistus pelin jälkeen on hieman kiehtovaa.

...
نویسنده : amanda بازدید : 4 تاريخ : چهارشنبه 9 آبان 1397 ساعت: 12:07