Karius jäähyväiset Liverpoolille | بلاگ

Karius jäähyväiset Liverpoolille

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

Mestarien liigan loppukilpailussa toukokuussa Liverpoolin maalivahti teki kaksi keskeistä virheitä pelissä, ja monet fanit, joilla on jalkapallo pelipaidat, sanoivat olevansa surullisia. Joten Liverpool osti Brasilian maalivahti Alissonin tällä korkealla hinnalla tämän kesän siirtoikkunassa ja on ensimmäinen valinta Liverpoolin maalivahtiin.

Mestarien liigan ja karsintavirheen vuoksi Karius menetti kokonaan Liverpoolin pääaseman. Hän on pelannut 33 peliä Liverpoolissa vuodesta 2018, jossa on 16 vastustajaa ja 31 maalia. Tämä on hänen yllään Liverpool pelipaita, joka edustaa loistavaa ennätystä. Joukkueen alkuperäinen aloituspaikka, Karius, laitettiin Tuboik Besiktaş J.K: lle ja molemmat osapuolet allekirjoittivat kaksi vuotta. Jos Karius voi pelata yli puolet kilpailusta ja saada eurooppalaista sotaa, Beşiktaş J.K. odotetaan ostavan sen. Maalivahti antaa jäähyväiset viestin Liverpool fanit heti, kun he alkavat kahden vuoden vuokrasopimuksen Beşiktaş J.K. Karius sanoi: "Olen erittäin kiitollinen kaikille Liverpoolin faneille heidän tukemisestaan. Tähän asti et ole koskaan antanut minua yksin."

Beşiktaş J.K. pelaa 1-1 tasapeliä FK Partizania vastaan UEFA: n Cup-pelin ensimmäisellä kierroksella. Seuraava kierros järjestetään torstaina, ja Kariuksen odotetaan tulevan uuden omistajan ensimmäiseen näyttelyyn.

...
نویسنده : amanda بازدید : 4 تاريخ : جمعه 9 شهريور 1397 ساعت: 9:52