Manchester United pois 2-3Brighton | بلاگ

Manchester United pois 2-3Brighton

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

Toisella kierroksella Premier League 2018-19 kausi, Brighton pelasi vastaan ​​Manchester United. Manchester United menetti 2-3: ta Brightonille ja kärsinyt kauden ensimmäisen tappion. Molemmat joukkueet voitti kotimaassaan 1-0 kotimaassa viime kauden kahdella kierroksella. Kuitenkin tämä punainen piru punaisella jalkapallo pelipaidat ei voitu tässä debyyttissä.

Ennen pelin alkupuoliskon alkamista molemmat pelaajat ja yleisö huokaivat hiljaa Brightonin äskettäisen kuoleman vuoksi. 25 minuuttia pelin alusta, Murray pisteytetään yhden pisteen, Brighton 1-0Manchester United, kolme minuuttia myöhemmin, Brighton pisteeseen, 2-0 laajentaa lyijyä. 34. minuutilla Lukaku murtautui takaisin kaupunkiin, mutta Manchester United oli vaikea hyökätä Brightonille, ja Gross teki jälleen kerran maalin Brightonille.Tuhannet fanit päällään Manchester United pelipaita yllyttää kentällä. Toisella puoliskolla Mourinho lähetti joukkojen, ja pysähdysajalla Pogba rikkoi oven ja vetäytyi takaisin kaupunkiin, mutta ei pystynyt pelastamaan tappion ja lopulta Manchester United 2-3: n päässä Brightoniin.

Pelissä Manchester United sijoitti kaksi maalia kolmella laukauksella ja teki kaksi maalia kolmessa minuutissa. Se on myös uskomattoman monien fanien tulos. Manchester United voitti jälleen täällä ja kärsi myös kauden ensimmäisestä menetyksestä.

...
نویسنده : amanda بازدید : 5 تاريخ : چهارشنبه 31 مرداد 1397 ساعت: 9:35