Boek af Bayer 04 Leverkusen | بلاگ

Boek af Bayer 04 Leverkusen

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

Arsenal allekirjoitti Saksan maalivahdin Leno ja Čech Bayer 04 Leverkusenista kilpailemaan Arsenalin päävoittaja-asemasta. Premier-liigan ensimmäisellä kierroksella Leen vanha mestari Bayer 04 Leverkusen pelkäsi 切 echin virheitä ottelussa. Uusi kausi on jo alkanut, ja tarvitset Jalkapallo pelipaidat seuraavassa kilpailussa.

Ensimmäisen kierroksen Valioliigan tällä kaudella, Arsenal menetti 0-2 kotona puolustamaan mestari Manchester City. Vanha maalivahti Cech edusti Arsenalia, vaikka hän teki hienoja säästöjä. Pelin ensimmäisen puoliskon aikana Čech pukeutui n: o 1 Arsenal pelipaita kanssa, joka kohtasi vastustajan takapihalla. Hän halusi siirtää pallon oikealle puolelle, mutta hän oli liian kiireinen potkaista palloa omaan päämääräänsä. Arsenalin vanha maalivahti Lenon vanha mestari Bayer 04 Leverkusen, joka otettiin käyttöön tänä kesänä, käytti tilaisuutta pilkata Čechia.

Lopuksi Čech myös vastusti Bayer 04 Leverkusenia, Arsenalia, meillä on tärkeitä arvoja, reilua kilpailua, ammattitaitoa ja urheilullisuutta. Nämä ovat klubikirkon nuorten pelaajien tärkeimmät pelaajat. Minusta on erittäin surullista nähdä, että muut klubit eivät jaa samoja arvoja.

...
نویسنده : amanda بازدید : 7 تاريخ : چهارشنبه 24 مرداد 1397 ساعت: 9:03