Messi yllään Barcelonan 10 - pelipaita 10. vuosipäivänä

ساخت وبلاگ
چکیده : Tänään 10 vuotta sitten Messi oli merkittävä päivä. Tänä... با عنوان : Messi yllään Barcelonan 10 - pelipaita 10. vuosipäivänä بخوانید :

Tänään 10 vuotta sitten Messi oli merkittävä päivä. Tänä päivänä Messi otti Barcelonan ydinaseman symboloivan no. 10 Messi pelipaita. Seuraavien 10 vuoden aikana Messi ei täyttänyt tätä kunnialla. Numero on annettu, ja sen käyttäminen on askel askeleelta tulla Barcelonan legendaksi.

Vaikka vanha kilpailija Ronaldo siirtyi myös Real Madridista Juventukseen, Messi-todellisuus Barcelonan päällikkönä ei muutu. Kymmenen vuoden kuluttua hän viettää edelleen no. 10 FC Barcelona pelipaita Barcelonan tuomioistuimessa.

Kymmenen vuoden kuluttua Messi oli yllään Barcelona nro 10 pelipaita, hän rikkoi lukemattomia ennätyksiä ja sai lukemattomia kunniaa. Barcelonassa nro 10 -paidassa ja Barcelonaa edustavassa 527 pelissä hän sai 510 maalia. Vuoden 2017-2018 kaudella hän aloitti 100. Mestarien liigassaan. Viimeksi kuluneiden 10 vuoden aikana Messi on voittanut 5 eurooppalaista Golden Globe -palkintoa ja 5 FIFA Golden Globe -palkintoa. Se voitti Laulun parhaimman pelaajan viisi peräkkäistä vuotta, voitti parhaan hyökkääjän Latviassa 7 kertaa, voitti La Ligan uransa 7 kertaa ja 3 kertaa. Takavarikoitiin Mestarien liigan.

Kymmenessä vuodessa teini voi tulla veteraaniksi, ja Messi voidaan muuttaa todellisena kuninkaana potentiaalisesta uudesta tähdestä.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : amanda بازدید : 19 تاريخ : سه شنبه 2 مرداد 1397 ساعت: 15:44