Ranska voitti MM-kisat kahdesti

2018-Venäjä-maailmanmestaruuskilpailu menestyi menestyksekkäästi ja ranskalainen joukkue voitti finaalissa. Se oli myös toinen kerta vuodesta 1998, jolloin hän voitti MM-kisat. Tietenkin ensimmäisen kerran maailmancupin finaaleissa Kroatia on menettänyt kunniaansa ja luonut parhaan tuloksen historiassa. Jos et omista World cup 2018 pelipaita, voit ostaa sen muistoksi.

Molemmat puolet sijoittivat eniten finaaleja 15 maalilla Venäjällä. Tässä taistelussa molemmat osapuolet lähettivät saman riviin kuin semifinaalit, avautuivat Kroatia hallita palloa, mutta ranskalainen joukkue rikkoi umpikujaan 18. minuutilla, Griezmann otti vapaapotkun, Kroatian hyökkääjä Mandžukić vahingossa laittaa pallon hänen oma ovi, 1-0 otti johtoaseman, tämä on MM-finaalien ensimmäinen tavoite. Kymmenen minuutin jälkeen Kroatia tasoitti ottelun, mutta tämä etu ei jatkunut, lopullinen ottelu päättyi MM-kisoissa 4-2. Grizzmann yllään Ranska world cup 2018 pelipait, voitti parhaan pelaajan peliin.

Päivän edellinen päivä on myös Ranskan kansallispäivä, MM-mestari on paras kansallispäivälahja. Täällä onnitamme myös Ranskan joukkueelle voittamasta. Jälleen kerran seisomassa maailmancupin korkeimmassa vaiheessa.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 262 تاريخ : دوشنبه 25 تير 1397 ساعت: 13:28