Barcelona pelipaita hihat Reprints Love Ilmoitus

ساخت وبلاگ
چکیده : Syy, miksi pidämme Barcelonasta erittäin paljon, on se, että hän ei vain tuo mei... با عنوان : Barcelona pelipaita hihat Reprints Love Ilmoitus بخوانید :

Syy, miksi pidämme Barcelonasta erittäin paljon, on se, että hän ei vain tuo meille hyvännäköisiä pelejä, mutta he tekevät myös jotain hyvin mielekästä. Barcelonan Messi pelipaita painetaan hyväntekeväisyysilmoituksilla. Tämä lämminhenkinen asia sai myös tukea monilta faneilta, jossa myymälä hyväksyy pelipaita -räätälöinnin.

FC Barcelona pelipaita hihnat olivat alunperin Beko, mutta tässä Espanjan kansallisessa derbiin se muuttuu #EatLikeAProksi, joka on UNICEFin ehdottama iskulause, joka auttaa ratkaisemaan lapsuuden lihavuuden ongelman.

Bekon toimitusjohtaja tuki myös Barcelonan hyväntekeväisyystoimintaa. "Lapsuuden lihavuus on globaali kysymys. Olemme erittäin tyytyväisiä työskennellä yhdessä kolmen suuren globaalin tuotemerkin kanssa, mukaan lukien Barcelonan, vastaamaan tähän haasteeseen. Beko pyrkii innovoimaan. Tekniikka tämän kriisin ratkaisemiseksi, nämä uudet teknologiat tekevät ruokavaliosta terveemmän. "

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : amanda بازدید : 17 تاريخ : جمعه 14 ارديبهشت 1397 ساعت: 20:24