Real Madrid vaikea päästä Mestarien liigan semifinaaleihin

UEFA: n Mestarien liigan toisella kierroksella oli semifinaali. Real Madrid pelasi Juventus FC: tä vastaan Real Madrid sai 4-3: n ja eliminoi Juventus F.C: n voittaakseen ylhäältä 4. Voidaan sanoa, että Real Madridilla tämä peli teki fanit hyvin järkyttyneeksi. Pelissä näimme paljon fanit yllään Ronaldo pelipaita ukemaan peliä, kunnes fanit vapautettiin.

Pelin 2. minuutissa Mario Mandzukic kohtasi maalia rangaistusalueen jälkeen ja Juventus F.C.1-0 siirtyi johtoon. 37. minuutilla Mario Mandzukic painosti Daniel Carvajalin otsikkoa kahdesti ja Juventus F.C. 2-0 pidensi johtoaan. 60. minuutilla Blaise Matuidi mursi tyhjäksi maaliksi ja Juventus F.C.3-0 pisti. Neljäntenä päivänä, nro 7 Real Madrid pelipaita Ronaldo teki rangaistuspotkun ja maalasi maalin oikeassa yläkulmassa, Real Madrid 1-3 Juventus F.C., ja lopulta Real Madrid teki 4-3 eliminoitu Juventus F.C. edistäminen.

Me näemme koko pelin tiedot. Real Madridilla on 62%: n kokonaisomistusaste, ja tavoitteena on 18-11 Juventus FC: n edessä, mutta laukaus on 6 - 6 ja Juventus FC on yhtä suuri, Juventus FC: n 6 laukausta maalasi 3 maalia. , hyökkäävä tehokkuus on paljon parempi kuin Real Madrid.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 213 تاريخ : پنجشنبه 23 فروردين 1397 ساعت: 11:20