Borussia Dortmund 3-2 voittaa

Borussia Dortmundin ja Fortunan Düsseldorfin välillä lämpenemisottelu Marbellassa, jossa on Pulisicin 2 maalia ja Schmelzerin lopullinen peli. Lopulta Borussia Dortmund 3-2 Düsseldorf. Tuhannet fanit keltaisissa jalkapallo pelipaidat doissa ovat ylpeitä ja ylpeitä niistä.

Vain 15 minuuttia avautumisesta Fortuna Düsseldorf sai pallon, Borussia Dortmund0-1Fortuna Düsseldorf. 30. minuutilla Borussia Dortmund tasoitti pisteet ja Pulisic teki maalin rangaistusalueella, Borussia Dortmund1-1 Fortuna Düsseldorf. Vain 4 minuutin kuluttua Pulisic pisteytettiin kahdesti. Borussia Dortmund teki maalin, Borussia Dortmund2-1 Fortuna Düsseldorf. Toisella puoliskolla, helppo puolella taistelu, 66. minuutilla Fortuna Düsseldorf sai kulmapotkun ja Kaminsky teki maalin kärjessä. Borussia Dortmund 2-2 Fortuna Düsseldorf. Pelin viimeisenä minuuttina Schmelzer oli pukeutunut Borussia Dortmund pelipaita ja sai maalin. Borussia Dortmund 3-2 Fortuna Düsseldorf. Tiivistä voitto.

Pelin viimeisessä avaintunnissa Borussia Dortmund sai maalin Schmelzerilla. Fanit ovat iloisia heistä.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 297 تاريخ : چهارشنبه 19 دی 1397 ساعت: 10:44