Barcelona 3 Chelsea 0: Barcelona täyttää työn, etukäteen viimeiset kahdeksan

ساخت وبلاگ
چکیده : Barcelona UEFA: n Mestarien liigan solmun ensimmäinen osa Chelsea vastaan ​​Stamford Bridgeilla... با عنوان : Barcelona 3 Chelsea 0: Barcelona täyttää työn, etukäteen viimeiset kahdeksan بخوانید :

Barcelona UEFA: n Mestarien liigan solmun ensimmäinen osa Chelsea vastaan ​​Stamford Bridgeilla oli erittäin kilpailukykyinen, mutta Lionel Messi aikoi varmistaa, että toinen osa meni hieman tasaisemmaksi. Messi on monien jalkapallo pelipaidat lapsille idoli. Hän teki kolmannen minuutin keskiviikkona ja panna mestarillinen suorituskyky koko Barcelonan 3-0 voiton, lähettämällä Barcelona kautta 4-1 yhteensä.

Menemme läpi viimeiset kahdeksan! Tällainen hieno joukkueen suorituskyky alusta loppuun, paljon parempi kuin me kaikki odotimme. Messi, Dembélé, Iniesta, Alba, kaikki fantastinen
jalkapallo pelipaidat FC Barcelona. Olen vain hieman huolissani Sergio Busquetsista, joka meni loukkaantuneelta ja se voi olla polven ongelma, mutta hän käveli hienosti, joten toivottavasti se oli vain varotoimi.

Tämä solmio on tehty, kaikki! Joten Barcelona teki juuri sen, minkä me kaikki ajattelimme, puolustimme ja painostimme siihen asti, kunnes heillä oli tappaja vastahyökkäykseen: Jordi Alba varastaa keskikentän lähellä, Suárez löytää Messi, joka puolustaa puolustusta ja ampuu raketin kentällä, joka kulkee jalat Courtois AGAIN. Se on 3-0 Barcelonassa, ja menemme neljäsottelulle!

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : amanda بازدید : 8 تاريخ : شنبه 26 اسفند 1396 ساعت: 10:30